Rullgardiner

Lek med olika färger, vävar och mönster

 

En rullgardin idag är inte längre bara ett effektivt solskydd och en rulle mörkläggande textil som hänger bakom gardinerna i fönstret. Till dagens moderna fönster och arkitektur är det många som hoppar över gardinerna och istället låter rullgardinen bli en del av inredningen.

 

Med över 130 olika vävar välja bland vågar vi lova att Umbra har en rullgardin som stämmer överens med din stil och färgpalett i inredningen. Vill du kunna mörklägga helt väljer du en tät väv och vill du skydda men ändå släppa igenom ljus väljer du en transparent väv, en s.k. screen.

 

Måttanpassat efter just dina fönster

 

När du beställer dina rullgardiner från Umbra får du dem måttanpassade efter just dina fönster och därmed en garanterat perfekt passform. Med en maxbredd på 400 cm och maxhöjd på 400 cm kan Umbra leverera rullgardiner till de allra flesta fönsterstorlekar.

 

Du väljer själv om du vill ha en enkel rullgardin med fjäder och hastighetsbroms eller en mer sofistikerad mörkläggningsgardin med motor och fjärrkontroll. Umbras standardmodeller monteras enkelt med lackerade stålbeslag antingen på vägg, tak eller i nisch. Övriga modeller monteras på en skena med snäppbeslag.

 

Snabbfakta

 

• Cirka 130 st vävar

• Vävar i screen till mörkläggande

• Lätta att hålla rena

• Maxbredd: 400 cm

• Maxhöjd: 400 cm

 

 

Copyright © All Rights Reserved