Fönstermarkiser

Fönstermarkis med rymlig kassettlåda och frontlock som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad – för maximal livslängd. Passar mindre och större fönster som industrier till villor och kontor.


Markisen går utmärkt att seriekoppla och med motordrift är den lämplig för större objekt. Den har fallarmar med inbyggd fjäderspänning för bra dukspänning. Tillbehör som nischkonsoller gör installationen enkel även på betong eller tegelhus.

TIDÖ –Flexibelt solskydd för alla fönster

Sofiero är en extra kraftig fönstermarkis med rymlig kassettlåda, som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Sofiero manövreras antingen med vev eller med motor. Lämplig till medelstora och större fönster samt fönsterpartier upp till 6 meter. Passar också att seriekoppla till större längder – upp till 25 meter.


Sofiero är en fönstermarkis för de flesta byggnader, till exempel villor, kontor, butiker, skolor och sjukhus. Manövrering utförs i huvudsak med elektriska motorer som monteras i plåtkassetten, antingen som kabelbunden anslutning eller fjärrstyrda. Persiennen kan även regleras med snäckväxel och invändigt vevreglage.

SOFIERO – Kraftig markis för utsatta lägen

Copyright ©  All Rights Reserved