Lamellgardiner


Elegant och flexibel fönsterinredning


I dagens moderna hem och kontorsmiljöer med stora, härliga fönsterpartier är lamellgardiner ett utmärkt alternativ eftersom de erbjuder en perfekt balans mellan ljusinsläpp och avskärmning.  Lamellgardiner finns dessutom att få i en mängd spännande färger och mönster – varför inte blanda två olika färger eller vävar med olika täthet?


Behöver du en gardin som kan mörklägga helt väljer du en tät väv, men vill du ha skugga fast samtidigt släppa igenom ljus och kunna njuta av utsikten väljer du en så kallad screen-textil. Möjligheterna är många och vi tillverkar helt enkelt gardinerna efter dina behov och önskemål.


Passar alla typer av rum och fönster


En fördel med lamellgardiner är att de faktiskt passar lika bra i ett vardagsrum som i ett konferensrum eller i kök och ett badrum. Är fönstrena sneda eller rundade upptill är det inte några problem – upphängningsanordningen och lamellernas längd går enkelt att anpassa efter fönstrenas och rummets förutsättningar.


Och oavsett vilken storlek du har på dina fönster så har vi en lamellgardin som passar. Du väljer själv om du vill manövrera gardinerna med lina/kedja, vridstång eller motor.


Snabbfakta


• Tyger från screen till mörkläggande

• Energi och värmebesparande vävar