Persienner

Låt persiennerna matcha inredningen


Våra interiörpersienner skänker inte bara skugga och hjälper dig att styra dagsljuset – med över 50 olika färger för lameller, lister och stegband att välja bland kan de här persiennerna bli en inredningsdetalj som verkligen ger liv och karaktär åt rummet.


För att knyta ihop persiennerna med resten av inredningen kan du välja en accentfärg som går igen i tapeten, stolarna, soffkuddarna eller mattan – det kan bli hur snyggt som helst. Eller så går du på den mer strama linjen och väljer en tvåfärgad persienn i svart och vitt. Är du ute efter att skapa en mer varm och naturlig känsla kan trämönster vara rätt val.


Smart konstruktion med lång livslängd


Lamellerna i en interiörpersienn 25 är som benämningen avslöjar 25 mm breda, vilket ger dig fler valmöjligheter när det gäller upphängningen – antingen mellan fönsterglasen eller i ett frihängande utförande. Den enkla konstruktionen tillsammans med de noggrant utvalda materialen gör att de här persiennerna håller – länge.


Apropå livslängd – förutom att hindra solljuset från att blända eller göra rummet olidligt varmt så skyddar persiennerna dina möbler och övrig inredning från att blekas. En annan fördel med de här klassiska solskydden är att de är lätta att rengöra.


Snabbfakta 25 mm


Cirka 50 färger  •  Duo, vit på ena sidan, svart på andra  •  Silverlamell för värmeavstötning  •  Färganpassning, "en svart persienn är helt svart" (gäller alla färger)

Lätta att rengöra  •  Maxbredd: 300 cm  •  Maxhöjd: 300 cm  •  Maxarea: 6 kvm